Hoe bestel ik een schilderij?

Stuur een mail naar het adres dat je kunt vinden op de contactpagina en laat weten wat je wensen zijn. Het is fijn als je al een geschikte foto hebt van het dier dat je geschilderd wilt hebben en een idee van de afmeting van het schilderij dat je wilt hebben, maar dat hoeft niet. We kunnen ook nog bespreken wat je het beste kunt aanleveren en wat de mogelijkheden zijn, we komen er altijd uit.

Wat is de levertijd?

Op dit moment kan ik opdrachten vrij snel inplannen. Vanaf de bestelling tot de levering duurt ongeveer 2 tot 4 weken afhankelijk van de grootte.

Schilder je ook andere dieren in opdracht?

Ja, in principe schilder ik alles wat je wenst mits er een goede en duidelijke foto van is. De prijs hangt wel af van de bewerkelijkheid van het onderwerp.

Maak je ook gedetailleerde achtergronden?

Ja, de prijs hangt wel af van de bewerkelijkheid van de achtergrond.

Maak je alleen pastelschilderijen?

Ja, ik gebruik drie soorten pastel: softpastels, panpastel en pastelpotloden. De ondergrond is pastelmat. Dat is waar ik het beste mee kan werken en waar ik de beste kwaliteit materialen van heb waardoor ik een kwaliteitsproduct kan garanderen dat levenslang mee gaat.

Wat zijn de verzendkosten?

Dat hangt helemaal af van het formaat schilderij en waar het naar toe moet.
Versturen kan in principe over de hele wereld en elk land heeft andere prijzen. Als je het exact wilt weten stuur mij een mail en ik reken het voor je uit!
Binnen Nederland hanteer ik de prijzen van postNL voor aangetekend versturen.
Waarom verstuur je de schilderijen ingelijst?

Een pastelschilderij geeft af. Als je het aanraakt veeg je het pastel en beschadig je daarmee de afbeelding. Om dit te voorkomen moet het achter glas ingelijst worden zodat het een leven lang mee gaat. Als service lijst ik het schilderij in.
Als je er liever toch geen lijst bij wilt kan dat natuurlijk ook.
+3
Facebook
TWITTER
Instagram
nl_NL
Powered by TranslatePress »